Barcelona

Transaktionsanalytisk Samtalsterapi, Handledning och Utbildning


Ulf Hedqvist

Min verksamhet i Barcelona

På Carrer de Mallorca 339, två kvarter från Sagrada Familia, Ligger CEP Eric Berne eller Erik Berne Institute i Barcelona.


Där jobbar psykoterapeuter med utbildning, handledning och psykoterapi. De  utbildar psykoterapeuter utifrån uppdrag från Universitetet i Barcelona. De  jobbar med Transaktionsanalys som metod och deras elever blir legitimerade psykoterapeuter i Spanien. De handleder även sina elever och har egna klienter i psykoterapi.

Jag har haft nöjet att träffa Carolina Fernandez Ruiz och Montsé Villardel där och de har erbjudit mig att låta CEP bli mitt "TA hem i Barcelona"


Därför erbjuder jag från och med november 2016 psykoterapi för svenskar och engelsktalande i dessa lokaler och jag kommer att marknadsföra mig som TA terapeut i Barcelona bl.a genom denna hemsida men även på andra sätt.Utbildning


Jag har under 2017 haft en föreläsning "TA och missbruk" på CEP och även haft personaldagar med företag med olika teman och tillhörande sociala aktiviteter såsom "tapasguidning" samt "flamencokväll".


Från hösten 2018 så erbjuder jag "kick-of dagar", personaldagar med anpassade teman för din verksamhet. Hör av dig till mig vid intresse.  Mer info här.


Personaldagar/Kickoff Barcelona
Eric Berne Institute i Barcelona


Barcelona