Personaldagar, Kick off dagar i Barcelona

Transaktionsanalytisk Samtalsterapi, Handledning och Utbildning

Ulf Hedqvist


Personaldagar, Kick Off dagar i Barcelona:


Att ha personaldagar i Barcelona är något alldeles extra. Den livfulla, kreativa staden full av vackra vyer, fantastiska hus i Gaudis anda och kulturella begivenheter gör att personaldagarna kan bli extra stimulerande.


Jag erbjuder nu ett företagspaket bestående av två dagar där vi arbetar tillsammans utifrån önskat tema mellan 10.00 och 14.00. Eftermiddagen ägnas åt att göra det man har lust till i staden. Barcelona ska man ta till sig på sitt eget sätt och egna promenader i de smala gränderna är att rekomendera, gärna med att njuta en god lunch på någon av de otaliga uteserveringarna. På kvällen erbjuder jag ett antal sociala aktiviteter, exempelvis tapasguidning, flamencokväll eller Gaudiguidning. Bara att välja.


Vi jobbar tillsammans på dagarna utifrån något tema som ni själva valt.

Jag jobbar utifrån dessa två idéer/metoder:


1. Samskapande TA/ Cocreative TA


Idén är att vi tillsammans skapar nya idéer och nya infallsvinklar som uppstår under workshopen. Målet är att gruppen ska komma på minst en ny idé under varje dag vi ses. Detsamma gäller varje person som är med. Stor vikt läggs vid detta. Därför förväntar jag mig aktivt deltagande av gruppen de tider vi ses.


2 Utvecklande TA / Developmental TA


Handlar om att vi utgår från verkligheten och sedan kopplar teori till detta. Inte tvärtom. Detta är ett s.k. "Bottom up" perspektiv till skillnad från "Top-bottom" perspektiv.Om du har intresse av något som har med behandling eller social verksamhet att göra i Barcelona så har jag en del kontakter. Så fråga gärna om detta eller om ideér du har klurat på. 


Jag jobbar tillsammans med Spansk-Svenska Handelskammaren i Barcelona för att hålla en presentation för företagare i Barcelona om vad jag kan erbjuda. Jag jobbar redan tilsammans med ett par företag i dessa frågor. 


Välkomna att höra av Er till mig